Eigen huis bouwen

Duits bouwbedrijf (0) bEen eigen huis bouwen is een hele onderneming. Als trotse eigenaar van een bouwkavel kunt u zelf beslissen hoe u wilt bouwen. Voordeel is dat u de woning, binnen de grenzen van bouwvoorschriften en eventuele voorwaarden van de gemeente, geheel naar eigen wens en inzicht kunt bouwen en indelen. Het is de ultieme manier om uw droomhuis te realiseren. U heeft de mogelijkheid om uw huis op maat te bouwen en zodanig flexibel in te delen dat het perfect aansluit bij uw woonwensen en levensstijl.
Het is belangrijk vooraf duidelijk te bepalen hoe groot uw budget is. U gaat allerlei informatie verzamelen, ideeën vormen en inspiratie opdoen.
Zelf uw eigen huis laten bouwen heeft natuurlijk zijn charmes en is daarnaast ook een hele uitdaging. U zult veel dingen kunnen en moeten kiezen. Vortkamp Duits bouwbedrijf maakt het u mogelijk.

Huis bouwen

Een huis bouwen met Vortkamp Duits Bouwbedrijf. Wij hebben ervaring met het traditioneel bouwen van huizen; ook in Nederland.

Waarom zou u uw huis laten bouwen door Vortkamp Duits Bouwbedrijf?Gevel Duitse kwaliteitsbouw 2

  • Zeer hoge kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Traditionele bouw
  • Degelijke materialen
  • Goede afwerking en kwaliteit
  • Luxe uitrusting
  • Vooraf duidelijkheid over de prijs
  • Geen verrassingen t.a.v. bijkomende kosten
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Onder architectuur: tekeningen en bouw zijn helemaal aangepast naar uw wensen

Vortkamp is specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Een huis bouwen in Nederlandse stijl en optiek, en gebouwd op Duitse wijze met Duitse Gründlichkeit.

Sleutelklaar

sleutelklaar bouwenWoningen kunnen casco of sleutelklaar worden opgeleverd. Casco betekent dat de ruwbouw van de woning wordt verzorgd zodat de woning wind- en waterdicht is, dus inclusief dakpannen, vensters en buitendeuren. Wij leveren onze woningen meestal sleutelklaar op. De gehele woning wordt dan compleet opgeleverd inclusief installatiewerk, afwerkvloeren, stucwerk, aftimmerwerk, trap, tegels, sanitair, binnendeuren en rolluiken. In de bouwbeschrijving wordt aangegeven wat daar allemaal toe behoort. Ook zijn vloerverwarming, een warmtepomp of een kelder mogelijk. Indien gewenst verzorgen wij ook het tekenwerk en de aanvraag van de bouwvergunning.

EPC

De Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) geeft aan hoe energiezuinig een woning is. Hoe lager de EPC is, hoe energiezuiniger de woning. Tot eind 2010 was in Nederland de EPC-norm 0,8. Vanaf begin 2011 werd de EPC verlaagd naar 0,6. In 2015 is de EPC verder verlaagd naar 0,4. Dit betekent dat een dergelijke woning nog maar 40% van de energie gebruikt ten opzichte van een woning uit de jaren ’90. Dit is wettelijk bepaald en wordt verplicht opgelegd. In de praktijk betekent dit veelal een zeer goed geïsoleerde schil voor de gevel en het dak en het toepassen van zonnepanelen en/of zonnecollectoren. De bouwkosten van de woning worden daardoor iets hoger. Door de besparing op energie worden deze kosten in de daaropvolgende jaren weer terugverdiend.

Een eigen huis bouwen: Meer informatie.