Duitse aannemer

Aannemer DuitslandVortkamp bouwt als Duitse aannemer in heel Nederland huizen conform de Duitse bouwwijze. Relatief veel mensen laten hun huis bouwen door een Duitse aannemer. De kwaliteit en de prijs zijn daarbij belangrijke redenen. Wij hebben Nederlands sprekende medewerkers voor verkoop, advies en begeleiding. Verder werken we samen met een goede Nederlandse architect die veel aandacht besteedt aan uw wensen. Zo is het voor de klant in de praktijk prettig in de communicatie en samenwerking en bouwen wij uw droomhuis exact zoals u wenst en met de Duitse Gründlichkeit.

Onderzoek Duitse aannemers

De inspectie van het ministerie van VROM heeft onderzoek laten doen naar Duitse aannemers in Nederland. Uitkomst was dat Duitse aannemers in algemene zin voldoen aan de Nederlandse regelgeving, ook al zijn er enige verschillen. Ook zouden Duitse aannemers huizen bouwen met een hoger kwaliteitsniveau dan gebruikelijk in Nederland.

Vaste onderaannemers

Wij werken samen met een vast netwerk van onderaannemers bij ons uit de regio. Hierdoor zijn we goed op elkaar ingespeeld en beperken we misverstanden of fouten tot een minimum. Zo weten we de beste kwaliteit te leveren.