Over ons

duits bouwbedrijfVortkamp is een Duits bouwbedrijf dat in Oost-Nederland huizen bouwt. Onze Nederlandse architect ontwerpt conform uw wens. Wij bouwen uw droomhuis volgens de Duitse traditie die bekend staat om zijn Gr├╝ndlichkeit: degelijkheid en oog voor detail. Uiteraard voldoen we hierbij aan de Nederlandse wet- en regelgeving.

Onze missie is om u te ontzorgen. Wij zijn optimaal betrokken bij het hele proces en de begeleiding van u als klant. Dat betekent zorgvuldig communiceren, goede afstemming, overleg en een zorgvuldige bouwafloop. Wij willen graag dat al onze klanten een goed en vertrouwd gevoel bij ons hebben.

Visie

Gezin eigen huisVortkamp werkt voor haar klanten op basis van deskundigheid en degelijkheid. We zijn gedreven door onze ambitie om meer kwaliteit te leveren voor dezelfde middelen. Luisteren naar de klant staat altijd centraal. Vortkamp biedt waar opdrachtgevers om vragen: kwaliteit, degelijkheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid.
Een goede communicatie en samenwerking is elementair voor ons bouwproces. Vortkamp werkt samen met een vaste groep leveranciers en onderaannemers uit de regio. We zijn een proces- en resultaatgerichte bouworganisatie die streeft naar optimale verhoudingen in communicatie en samenwerking met haar opdrachtgevers.
Met een goed geplande aanpak en flexibele houding staan wij u optimaal ten dienst. Wij zijn een moderne partner met professionele vakkrachten die hun vak nog ouderwets serieus nemen.

Missie

Gevel Duitse kwaliteitsbouw 2Vortkamp speelt optimaal in op wensen en behoeften in de markt.
Toegevoegde waarde en kwaliteit staan hierbij centraal.
We ontvangen geregeld vele positieve reacties van klanten en relaties over onze huizen.
Het is van groot belang om goede afspraken te maken over planning, taken en verantwoordelijkheden.